top of page

A LA BELGE
EEN MOOI AVONTUUR

Wie ben ik ?

Sel aromatisé cadeau

 

Ik ben een 39-jarige jonge ondernemer met een passie voor koken die sinds 2012 aan deze innovatieve producten werkt. Eind 2015 heb ik het "Belgische" bedrijf opgericht met als doel een uniek en exclusief assortiment Fleur de sel te ontwikkelen, vermengd met originele, eigenzinnige en vooral Belgische producten.

Waar komt dit idee vandaan? ​

Uit een pot zout gemorst op tafel tijdens een discussie over gastronomie. De bonen komen geleidelijk uit de pot die op tafel rolt en het project krijgt vorm in mijn hoofd... ​ Het kostte me een paar minuten voordat de structuur en het concept op hun plaats vielen. Daarna kostte het tijd om daar te komen en dit project te realiseren.

Gamme fleur de sel originale

Wat is mijn taak als ambachtsman? ​

Ik probeer alles te maken of maak het zelf. Door passie, door nieuwsgierigheid, door liefde voor het werk, door de wil om te leren,... ​ Alle fabricage wordt geproduceerd in mijn ateliers. In het begin zorgde ik ook voor de vervaardiging van de houten sokkels, maar omdat het volume te groot werd, werk ik met een werkplaats in de buurt van mijn huis. ​ Ook het website- en communicatiegedeelte gaat via mij. Ik wilde de site direct kunnen beheren en communiceren zoals ik wilde. ​ Tot slot verzorgen wij het distributie- en commerciële gedeelte. Henri vervoegde het team eind 2019 om het commerciële gedeelte te managen.

 

bottom of page