top of page

Receptideeën

Fleur de sel "à la belge" is een finishing kruiderij. Dit is de finishing touch van het gerecht.

Voorgerechten/aperitieven

bruschetta (Knoflook en peterselie of chili)

Vissen

Gegrilde coquilles en kabeljauw (cacao nibs)

Vlees

Pure ossenhaas, wortel en smeuïge puree (Rode peper)

Pasta/rijst

Rigatoni groenten en asperge tapenade (Pas de Bleu)

Begeleidingen

Zweedse aardappelen (Herve kaas)

Bruschetta à la belge, fleur de sel, idée recette

Geroosterde vijgen met honing (speculaas)

Figues rôties à la belge

Gebakken zachtgekookt eitje en zoete aardappelpuree (Rode peper)

Plancha cabillaud à la belge

Tongfilet, aardappelen en asperges (knoflook en peterselie)

IMG_6516.JPG

Mosselen in de oven (Kaas en knoflook en peterselie)

Filet pur de boeuf à la belge

Varkenshaas, Spruitjes (Knoflook en peterselie of mosterd)

Mignon de porc à la belge

Rundvlees tournedos, huisgemaakte friet (Mosterd)

Rigatoni de légumes à la belge

Pipe Rigate scampi's en sint-jakobsschelpen

(Pas de Bleu)

IMG_5388.JPG

Paddenstoelenpasta, room (Pas de Bleu)

Pomme de terre Suédoise à la belge

Beboterde wortelen (cacao nibs)

Carottes au beurre à la belge

Gepocheerd ei (Mosterd)

Oeuf mollet à la belge

Carpaccio van Sint-jakobsschelpen (cacao nibs)

IMG_2285.JPG
Moules au four à la belge

Zalmfilet (Basilicum)

IMG_2314.JPG

Forel, aubergine, rode rijst, kervelemulsie (gekke fleur de sel)

Truite.jpg

Desserts

Aardbeien, amandelstreusel en citroen (cacao/speculaas)

Tournedos de boeuf à la belge
Pipe rigate aux scampis à la belge

Wok kip met groenten (Peper)

Carbonara (5 paprika's)

IMG_2291.JPG
Pâtes_carbo.jpg

Truffelpasta (Pas de Bleu)

Pâtes_truffe.jpg
Oeuf mollet.jpg
Oeuf mollet à la belge
IMG_4707.JPG

Tegels voor amandelen (cacao/speculaas)

bottom of page