
Receptideeën
Fleur de sel "à la belge" is een finishing kruiderij. Dit is de finishing touch van het gerecht.
Voorgerechten/aperitieven
bruschetta (Knoflook en peterselie of chili)
Vissen
Gegrilde coquilles en kabeljauw (cacao nibs)
Vlees
Pure ossenhaas, wortel en smeuïge puree (Rode peper)
Pasta/rijst
Rigatoni groenten en asperge tapenade (Pas de Bleu)
Begeleidingen
Zweedse aardappelen (Herve kaas)

Geroosterde vijgen met honing (speculaas)

Gebakken zachtgekookt eitje en zoete aardappelpuree (Rode peper)

Tongfilet, aardappelen en asperges (knoflook en peterselie)

Mosselen in de oven (Kaas en knoflook en peterselie)

Varkenshaas, Spruitjes (Knoflook en peterselie of mosterd)

Rundvlees tournedos, huisgemaakte friet (Mosterd)

Pipe Rigate scampi's en sint-jakobsschelpen
(Pas de Bleu)

Paddenstoelenpasta, room (Pas de Bleu)

Beboterde wortelen (cacao nibs)

Gepocheerd ei (Mosterd)

Carpaccio van Sint-jakobsschelpen (cacao nibs)


Zalmfilet (Basilicum)

Forel, aubergine, rode rijst, kervelemulsie (gekke fleur de sel)

Desserts
Aardbeien, amandelstreusel en citroen (cacao/speculaas)


Wok kip met groenten (Peper)
Carbonara (5 paprika's)


Truffelpasta (Pas de Bleu)




Tegels voor amandelen (cacao/speculaas)